fredag, maj 30, 2008

My faux pas summer

Då var arbetsveckan slut idag igen. En måndag med två kundmöten på olika sidor av stan följdes av tisdag, onsdag och torsdag med utbildning och certifiering i IT service management och en fredag med affärsområdesmöte, avtackning och skippad vårfest parallellt med en veckas fritidskodning av kritiker.se version 2.0. Skönt att koppla av med lite musik då, nämligen, (ta-dam), årets sommarmix.


En timma, 26 minuter och 28 sekunder popmusik på temat, eh, popmusik. Sommarpopmusik. Nytt som gammalt, Joel Alme som The Byrds, Waterbug som The Scents. (Det där sista var ett skämt).

En gång i tiden, när jag var riktigt pretentiös, gjorde jag en tematisk sommarskiva. Låtordningen valdes utifrån låttexterna så att hela skivan skulle illustrera en kärlekshistorias uppgång och fall. Ungefär som The River och Son of altered beast. Tanken var att skriva en novell som skulle ackompanjera skivan. Det var då man hade tid med sådant. ...that was summer hette den skivan, om nån har kvar den.

Årets mix består av 53 låtar och jag kan tänka mig att dela en flaska Côte de Nuits med den som listar ut flest låttitlar och artister.

Mixen finns på ftp:n eller här (under en begränsad tid).

Inga kommentarer: