söndag, juni 11, 2006

3 dagar in på VM

Nu har VM pågått i tre dagar och här är några iaktagelser jag har gjort:
  • De gula shortsen Sverige hade i lördagens match var inte vackra. Förhoppningsvis är det blåa shorts på torsdag?
  • Snyggaste tröjorna, av de som har varit i spel hittills, är Angola (Puma), Holland (Nike) och Mexico (Nike). Adidas gör som vanligt, använder sina standardtröjor och som gör att Argentinas tröja är samma tröja som Djurgården och IFK Göteborg spelar i, men med andra färger. Läs mer om tröjorna hos Cool Hunting.
  • Har ni märkt hur många spelare som inte har tillräckligt bra fäste, utan halkar omkring ute på planen? Jag försökte kolla vilka skor de hade och det verkar som om det är Nike i flera fall. Figo bytte sina Nike-dojor i kvällens match. Maniche, även han i Nike-skor, hade också problem. Något att kolla lite extra på i de närmaste matcherna.
  • Hasse Backe är den bästa studioexperten. Chris Härenstam pratar rätt mycket mindre än vad han gjorde förut och är faktiskt rätt ok.
  • Vissa män lever kvar på någon 1800-talsnivå och klarar inte av att det finns kvinnor som uttalar sig om fotboll i TV.
  • 3s video-måltjänst är ett skämt. I fredags kunde man inte se några videosnuttar, antagligen på grund av överbelastning. I lördags lyckades jag se några snuttar, men det går inte att urskilja någonting i dom. Synd! SMS-tjänsten funkar dock utmärkt!

1 kommentar:

Joopey sa...

En trist sak är att producenterna väntar nästan en minut innan de visar repriser.