torsdag, juni 08, 2006

VM-febern stiger

Hörde på Ekot i morse att sjukskrivningarna av män ökade med 40% under VM 2002. I år lär det bli lägre då matcherna sänds på kvällarna - istället lär männen lägga sin arbetstid på att surfa runt på olika VM-sajter.

Bland de svenska är det som vanligt Aftonbladets som är bäst, inte för att funktionalitet och interatktion är bäst utan för att de redaktionella texterna är överlägsa konkurrenternas. Tvåa hamnar SVT för de välproducerade studiosnuttarna och krönikörerna. TV4 verkar inte vilja ha några besökare då man möts av en stor reklamblaffa innan man kan komma vidare. Plus dock för att de sänder träningarna över webben. Vill man inte sitta två timmar framför skärmen kan man köra med snabbspoling. Fiffigt. Expressen kommer sist - sövande formgivning och hejaklacksjournalistik. Märkligt nog har dock Expressen den bästa VM-bloggen. Det är Jesper Högström som skriver för Expressen Kulturens VM-blogg. Nästan som att läsa prosa.

Läste ni förresten om mannen som klättrade upp i ett träd för att tjuvkika på Englands hemliga träning? Iklädd kamouflagekläder. 20 meter ovanför marken.

Inga kommentarer: