fredag, juni 02, 2006

Veckans icke-händelse

Veckans icke-händelse är givetvis nedsläckningen av The Pirate Bay. Filmbranchen jublar, Antipiratbyrån jublar, Piratbyråns knappt könsmogna "idealister" valsar runt i olika debattforum och Piratpartiet försöker plocka politiska poäng. Men i sak har ingenting förändrats. Fildelarna flyttar till nya trackers.

Mer intressant är Pär Brumarks artikel om The Pirate Bay på Realtid.se. Lite kul är det att den verklighetsfrämmande fildelningsvänstern här kan läsa att TBP i själva verket sponsras av högerextremister.

1 kommentar:

Unknown sa...

Intressant artikel från Realtid.

Annars är det ganska hård konkurrens den här veckan:

- För vissa människor är det uppenbarligen överraskande att lumparkillar är pubertala och gör rätt puckade saker. En grupp på bara killar i 20-årsålder gör sånt. Uppslag till nästa program: många studenter har overaller och dricker sprit.
- En paraguyansk fotbollsspelare tar, visserligen genom en tolk, kontakt med en kvinna. Helt otroligt att någon är intresserad av en annan människa och försöker ta kontakt! Hörde någonstans att en svensk journalist hade blivit ihop med en svensk idrottsutövare på ett mästerskap, är inte det lika upprörande?