fredag, april 21, 2006

Det här är riktigt kasst

Fick precis se Storbritanniens bidrag till Eurovisionsschlagerfestivalen. Jag vet, jag skall inte bry mig, men det här var så fruktansvärt hemskt så att jag måste skriva om det. Vet inte riktigt vad de är ute efter, men det känns som att man försöker vara lite coola genom att göra en låt med rap i. Hemskt är det i alla fall, men det känns rätt skönt att de, antagligen utan att veta om det, har insett att festivalen inte har något med musik att göra, utan det handlar bara ren och skär spekulation.

För övrigt är videon ganska creepy med en 30-åring som håller till i ett omklädningsrum med skolelever som är max 15 år.

Se video här

Tippar honom före Carola.

4 kommentarer:

Anonym sa...

"If you treat the kids fine, they won't do the crime."
Helt OK låt. Mysigt när ungarna sjunger på cockney. Mysigt proddat också, trumljudet, piano/stråkar-grejerna. Sa jag helt OK? Jävligt bra, menar jag!

Marcus Hansson sa...

Tycker det påminner om E-types koncept: gammal gubbe pratar fram entoniga klichéer medan snygga tjejer får till en catchy refräng. Men E-type slog väl aldrig internationellt?

Unknown sa...

Han var väl stor i Tyskland och Ryssland? Eller så var det i några av de andra länderna som har många invånare och där 50000 sålda ex är en droppe i havet.

Joopey sa...

Helsjyst. Lite kortare kjolar bara.