fredag, april 21, 2006

Hycklande Carola Häggkvist

Expressen, vilka annars, gullar idag om Carolas botoxinjektioner. Man intervjuar bl.a. plastikkirurgen Ulf Samuelson som "tycker att det är bra att Carola, som den omtyckta förebild hon är, pratar om riskerna". Jag känner iofs ingen som har Carola som "omtyckt förebild", men så har jag också väldigt få vänner i åldersgruppen 6-8 år. Förstår således inte riktigt vad Samuelson menar, att 8-åringar funderar på att lägga veckopengen på en botoxbehandling?

Men vad är det då för insiktsfullt Carola har sagt? Jo följande:

"Var gränsen går, hur mycket man ordnar sig, det är upp till var och en. Bara det ser naturligt ut och man kan uttrycka det som finns på insidan, så att inte hela ansiktet stelnar för att man har fixat sig."
Jag undrar vad exakt i Carolas insida som måste uttryckas med botox.

5 kommentarer:

Unknown sa...

Såg henne på tv i någon slags trailer häromdagen. Hon ser verkligen scary ut, helt stel i ansiktet.

Joopey sa...

Ska man inte bara ignorera Carola?

Anonym sa...

Så mycket skit det skrivs i denna sk blogg av en själv utnämd rättfärdighets person.de är ofta sådanna som ljuger och bedrar mest i vår värld,sprider lögner och hat om kring sig,för at tde inte har något annat att leva för,desom mår dåligt vill då rakt inte att andra skall må bättre,där av dessa skriverier i bla denna sk blogg.

Anonym sa...

carola testade botox EN (1) gång,hon var rädd att bli stel,så hon använder inte detta längre,men sminkarsig riktigt mycket de gör honb,jag har sett carola utan smink.Botox injektionen går ur efter någon månad,hon ser normal ut,men än mer normal utan smink

Dr G sa...

Carola sprider hat. Hon är en apostel från helvetet.